Paarden

NorahNorah

Hitmaker x Koss
Geboorte jaar: 2018
Fokker: P.C.M. Nijland
Eigenaar: Annelies Rienksma

 


MarijMarij

Loadewyk x Tonis
Geboorte jaar: 2009
Fokker: J. Boersma
Eigenaar: J. Boersma

 


FredFred

Onbekend x Welsh
Geboorte jaar: 2010
Fokker: C.A. Verhoeff
Eigenaar: Annelies Rienksma

Verkocht

 


DiamantDiamant

Wonderboy x Havidoff
Geboorte jaar: 2008
Fokker: fam. Toering
Eigenaar: Annelies Rienksma

In 2011 werd de ruin met de welluidende naam “Diamant” aangekocht. Inmiddels is hij zadelmak en wordt hij rustig opgeleid.

Overleden


Jitske van de Lagelanden

Adel 357 x Hearke 254Annelies Rienksma met Jitske
Geboorte jaar: 2003
Eigenaar: H. Faber

Annelies werd gevraagd om de Friese merrie Jitske zadelmak te maken. Door het sensibele karakter van de merrie, kostte dit wel wat tijd. Met een hoop rust en geduld, slaagde ze er toch in het vertrouwen te winnen en ging de verdere opleiding van de merrie voorspoedig. Op wedstrijden werden vele winstpunten en prijzen behaald. In 2009 werden ze o.a. kring kampioen, met een gemiddelde score van 199 punten per proef. Eind 2010 werd de merrie verkocht, ze liep toen M1 met winstpunten.


Thymen

Rindert x BrandusThymen
Fokker: L. Haanstra
Eigenaar: L. Haanstra

Thymen is een Friese hengst gefokt en getraind door Lammert Haanstra. Deze hengst is tevens de hoofdrolspeler op de DVD “Opfok en Training van Friesche paarden” van Lammert Haanstra. In de winter van 2009/2010 werd de toen 3-jarige hengst doorgereden door Annelies Rienksma. Later is Thymen verkocht.


MowgliAnnelies en Mowgli

Faust Z x Proloog
Geboorte jaar: 1994
Fokker: H. de Haan
Eigenaar: Annelies Rienksma

Deze vosruin was het eerste paard van Annelies. Van hem leerde ze vooral om steeds subtieler en verfijnder te werk te gaan. “Door zijn gevoelig karakter, werd ik elke keer gedwongen naar mijzelf te kijken en mijzelf te verbeteren. Ik heb erg veel van dit paard geleerd!” aldus Annelies. Mowgli werd verkocht toen ze M2 dressuur en L springen waren.


Geef een reactie