Jolanda Verhoeven beleeft prima zomer!

Nadat haar friese merrie Wytske een prachtig veulentje bracht, is Jolanda weer begonnen met het rijden van wedstrijden. Dat verloopt prima en samen weten ze menige winstpunt en prijs mee naar huis te nemen.

14 juli ging ze van start in Oldeholtpade waar ze 195 punten en een 5e prijs haalde. 20 juli scoorde ze 192 punten met een 3e prijs en 191 punten met een 4e prijs in Sint Annaparochie.

Op 4 augustus was het weer raak met 187 punten en 203 punten en een 3e prijs. Deze keer in Cornwerd

En 21 augustus scoorde ze in Warga, tussen witte hekjes en allerlei andere spannende attributen langs de ring toch een keurige 181 en 180 punten. Dus weer 2 winstpuntjes verzameld. Na deze mooie constante prestaties is het plan om tijdens het indoor seizoen te promoveren naar de klasse L1.

Geef een reactie