Leerlingen doen goede zaken op concours Sneek

Het vierdaagse concours in Sneek kon zich verheugen op prachtig weer en mooie paardensport. Een aantal leerlingen startten op het concours, sommigen zelfs meerdere dagen.

Mirjam Potma met Romke
Mirjam Potma met Romke

Op donderdag maakte Laura Kalsbeek haar debuut in de B-dressuur met haar pony Joy. Dit ging geweldig, ze won meteen twee keer de 1e prijs met 196 en 185 punten! Dat is goed voor 3 winstpunten.

Vrijdag startten Dieuwke Draijer met Elfee en Mirjam Potma met Romke beiden voor het eerst in de L2. Dieuwke scoorde na wat stuurfouten toch 2 winstpunten, 182 en 180. Mirjam liet een nette winstpunt, 180 noteren.

Laura Kalsbeek kwam ook weer aan de start in de klasse B en ging wederom keurig door de proeven. Dit keer 180 en 193 punten en een 3e prijs.

Zaterdag ging Mirjam Potma nog eens van start en dit keer werd er weer een puntje gescoord, namelijk 180 punten en goed voor een 4e prijs.

Zondag deed Mirjam Potma het nog eens dunnetjes over met Romke en scoorde nu 189 en 181 punten. Dieuwke Draijer startte haar paard Crokina in de B-dressuur en reed een nette 184 en 187 punten bij elkaar en ook nog een 4e prijs.

Hartstikke goed gedaan dames! Gefeliciteerd!

Geef een reactie