Geslaagde longeerclinic bij de Dunruters

Dinsdag 26 maart verzorgde Annelies een longeerclinic op verzoek van de Dunruters te Bakkeveen. Na een korte inleiding met uitleg over anatomie en een aantal spiergroepen, begon ze met het longeren van 3 verschillende paarden, die door leden van de Dunruters waren meegenomen. De paarden werden op verschillende manieren bijgezet, afhankelijk van bouw en graad van africhting van het paard. Ze demonstreerde het ontspanningstouwtje, singel met bijzettouwtje en de dubbele longe.  Ook kregen de amazone’s van de paarden de kans om zelf de longe ter hand te nemen. De reacties waren enthousiast en velen gaven aan veel inspiratie te hebben opgedaan!

Annelies wenst ze dan ook veel succes en plezier toe!

Zie ook: http://www.dunruters.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=66

Geef een reactie