Annelies geslaagd voor praktijkexamen Paarden(sport)massage.

Zaterdag 9 Februari vond het praktijkexamen plaats in een winters Utrecht. Na een file door spekgladde wegen te hebben omzeild, kwam Annelies gelukkig op tijd aan op de Utrechtse Manege. Na nog een gezamenlijke mogelijkheid tot vragen stellen, begonnen de examens voor de leerlingen van de locaties Hoogeveen en Utrecht. Annelies zat in de eerste groep en mocht dus als eerste beginnen. Verschillende handgrepen en massagetechnieken werden gedemonstreerd, maar ook beoordelen van het exterieur, mogelijke probleemgebieden en stretchen van de spieren kwamen aan bod. Dit ging prima en het paard begon steeds beter mee te werken en zich te ontspannen. Ze kreeg meteen te horen dat ze is geslaagd. Later die dag ontving ze van haar cursusleider een sms met de tekst: “Misschien leuk om te horen, de examinator en ik vonden jou samen met een cursist uit Utrecht de besten van vandaag. Goed gedaan!”

Nu begint het tweede deel van de opleiding, Annelies hoopt haar diploma te behalen na het laatste examen op 17 mei 2013.

Geef een reactie