Geslaagde fysieke training in Heerenveen!

Toen Lammert Haanstra vroeg of ik mee wilde sporten in Sportstad Heerenveen, hoefde ik niet erg lang na te denken, daar ben ik altijd voor in!
Deze fysieke training werd verzorgd door Tjalling van der Berg en werd gebruikt om foto’s te maken voor het nieuwste boek van Lammert Haanstra. Hiervoor was de paardenfotograaf van Nederland uitgenodigd, Arnd Bronckhorst. Verschillende topruiters namen deel aan de training, namelijk Adelinde Cornelissen, Sjaak van der Lei, Hester Klompmaker en Alice Naber-Lozeman. De training duurde ongeveer 2 uur en was behoorlijk intensief, maar erg dynamisch en afwisselend. Zo werd er gebruik gemaakt van de vloer, de evenwichtsbalk, trampoline en zelfs oefeningen uit het boksen! De foto’s volgen zo spoedig mogelijk.

Geef een reactie