3e en 4e prijs voor Oktjen Dijkstra!

Zaterdag was voor Oktjen Dijkstra een prima dag, samen met haar Friese ruin Twirre reed zij 2 winstpunten bij elkaar in de B dressuur. In de eerste proef scoorde ze 190 punten, dit was goed voor een 3e prijs. De tweede proef werd met 185 punten en een 4e prijs gewaardeerd.

Ook werd deze dag de friese kampioenschappen B en L1 dressuur voor pony’s verreden. Antsje Draijer ging hier van start met haar pony Fennoa in de klasse B. Na de eerste proef bezette Antsje de vierde plaats, waardoor ze een startbewijs ontving voor de tweede proef. Hier reed ze wederom een nette proef, waarmee ze 189 punten verdiende. Extra knap aangezien haar pony kreupel was die week en ze dus nauwelijks heeft kunnen oefenen!

Gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

Geef een reactie