Topscore en dagprijs voor Antsje Draijer!

Antsje DraijerAfgelopen weekend reed Antsje Draijer met haar pony Fennoa een topscore van maar liefst 216 punten bij elkaar! Hiermee bleef ze de concurrentie mijlen ver voor. Deze score bleek ook meteen de hoogste te zijn van de hele dag, waardoor ze ook nog eens een mooie “Morraruters” deken won. Deze jonge combinatie reed op de onderlinge wedstrijd van de morraruters en kwam uit in de klasse B- dressuur.

Deze dag reed ook Anne Adema met haar paard Wilko mee, zij kwamen uit in de L1 paarden. Dit was haar eerste wedstrijd sinds 6 jaar, maar ze wist meteen een dikke winstpunt (193) te pakken. Hiermee verdiende ze de ook nog eens de 2e plaats. In de zelfde rubriek kwam ook Baukje Bouma aan de start, zij verdiende een keurige 184 punten. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Geef een reactie