Annelies gaat naar Horse Event met Lammert Haanstra

Het leukste paardenevenement van Nederland beleeft dit jaar haar tiende editie! Op 9, 10 en 11 september 2011 worden de terreinen van het Nederlands Hippisch Centrum te Deurne omgetoverd voor de jubileumeditie van Horse Event. Oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten zijn weer te bewonderen in het driedaagse veelzijdige programma. Annelies Rienksma gaat samen met Lammert Haanstra de clinics verzorgen. Naast de clinics heeft Lammert Haanstra een stand, waar al zijn materialen verkrijgbaar zijn. Zowel Lammert als zijn vrouw Jet, maar ook Annelies zal te vinden zijn in de stand. Wanneer u meer wilt weten over het gebruik van de door Lammert ontwikkelde materialen, dan bent u van harte welkom in de stand. Voor meer informatie zie : www.horse-event.nl, www.lammert-haanstra.nl, www.anneliesrienksma.nl.

Geef een reactie