Annelies is werkzaam bij Dressuurstal Van Baalen

Voor een aantal weken heeft DVB er een zeer welkome hulp op stal bij: Annelies Rienksma. Annelies is 29 jaar en komt uit Workum, Friesland. De Friese amazone stelt zich voor!
“Op DVB ben ik terecht gekomen via mijn instructeur Lammert Haanstra. Hij adviseerde mij om eens hier te gaan kijken. Ik vind het belangrijk om me zowel als persoon als rijtechnisch te blijven ontwikkelen en daarom leek het me een goed idee om inderdaad eens ergens anders in de keuken te kijken!
Met twee vorige paarden heb ik op M-niveau gereden, nu heb ik een driejarige Wonderboy x Havidoff, Diamant. Dit jonge paard wil ik zelf opleiden tot zover als we kunnen komen. Ik geef ook les bij de rijvereniging De Hanzeruiters. Ik ben nu voor drie weken op DVB en ik hoop hier nog beter te leren rijden. Stiekem hoop ik ook dat ik van de winter nog een keer mag komen!”

Geef een reactie