Opnames dvd “training van de ruiter”

Vandaag waren de opnamen voor de dvd van Lammert Haanstra. Hierop wordt uitgebreid stilgestaan bij het belang van een goede conditie en lichamelijke gesteldheid van de ruiter. Om correct op een paard te kunnen zitten, is een goede conditie en controle over je lichaam van essentieel belang. Met medewerking van o.a. Adelinde Cornelissen en Hester Klompmaker, werd er onder leiding van Tjalling van den Berg, fanatiek gesport in “Sportstad Heerenveen”. Er werd gebruik gemaakt van de evenwichtsbalk, trampoline, maar ook een fitnessbal waarmee je gemakkelijk thuis kunt trainen.

Annelies: “Het was best intensief, maar erg leuk om te doen. Ook al doe ik naast het rijden ook aan zwemmen, wordt je toch weer extra gemotiveerd om aan je conditie en balans te blijven werken.”

De dvd is binnenkort verkrijgbaar via Lammert Haanstra. (www.lammert-haanstra.nl)

Geef een reactie